четверг, 6 апреля 2023 г.

7.04.23

 Тема 26 "Приготування тортів з пісочного тіста з різними наповнювачами. Визначення готовності виробів, вимоги до якості"

1. Перегляньте навчальне відео:

https://drive.google.com/file/d/14F4LCpoYkVwsYrCkfQwbxxry3wv2UzZS/view?usp=sharing

2. Ознайомтесь з технологічною карткою приготування пирога пісочного:



3. Приготуйте пиріг пісочний

4. Пригадайте:

- за якими ознаками визначають готовність пісочного тіста та виробів з нього?

- які висувають вимоги до якості пісочного тіста та виробів з нього?

5.  Фотозвіт виконаного завдання та відповіді на поставлені питання надішліть у приватному повідомленні Viber. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий