Дата
|
№ Уроку
|
Тема
|
Завдання
|
1.09.22
|
1
|
Організація робочих місць кондитера для виконання різних видів робіт. Трудова та технологічна дисципліна
|
Завдання 1. Ознайомтесь з інструкцією з охорони праці з даної теми.
Завдання 2. Ознайомтесь з організацією робочих місць кондитера
|
2.09.22
|
2
|
Правила та норми безпеки праці на підприємствах харчування. Інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки на підприємстві.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/2092022.html
|
7.09.22
|
3
|
«Ознайомлення з організацією роботи кондитерського цеху: устаткування, інструмент, інвентар, посуд. Інструктаж за змістом занять, організація робочого місця»
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/14092022.html
|
8.09.22
|
4
|
Ознайомлення з коморою добового запасу сировини, холодильною камерою, ваговим господарством, відділами кондитерського цеху
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/80922.html
|
9.09.22
|
5
|
Вивчення асортименту виробів, які випускає кондитерський цех
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/90922.html
|
14.09.22
|
6
|
Характеристика сировини та її асортимент, що використовується для борошняних кондитерських виробів
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/140922.html
|
15.09.22
|
7
|
Підбір устаткування , інструменту. інвентарю, посуду для підготовки сировини до виробництва
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/15092022.html
|
|
|
Технологія приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів
|
Інструкція з охорони праці: https://drive.google.com/file/d/1vNmgC6IgjwDaXY5-8AM1p0fRsBoe-lNV/view?usp=sharing
|
16.09.22
|
8
|
Приготування фаршів: м'ясного, з ліверу; фаршу з риби; фаршу з круп, гороху, квасолі
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/16092022.html
|
21.09.22
|
9
|
Приготування начиння з яблук: очищення яблук від шкіри, розрізання їх на дольки, припускання, охолодження готової начинки
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/21092022.html
|
22.09.22
|
10
|
Приготування начиння з повидла, повидла та кориці, повидла і горіхів, родзинок: протирання повидла, додавання компонентів
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/220922.html
|
23.09.22
|
11
|
Приготування сирної начинки: додавання спецій, родзинок, масла
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/230922.html
|
28.09.22
|
12
|
Приготування цукатів та цедри
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/28092022.html
|
29.09.22
|
13
|
Приготування начиння з маку: запарювання маку, проціджування, протирання з цукром, додавання інших компонентів
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/29092022.html
|
|
|
Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/30092022.html
|
30.09.22
|
14
|
Інструктаж з безпеки праці. Організація робочого місця, посуд, інвентар, устаткування
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/30092022.html
|
5.10.22
|
15
|
Приготування сиропів для просочування: розчинення цукру, нагрівання до кипіння видалення піни, охолодження, додавання ароматичних речовин, визначення готовності.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/5102022.html
|
6.10.22
|
16
|
Приготування сиропу для глазурування: для промочування розчинення цукру, нагрівання до кипіння, уварювання. Додавання фарби та ароматичних речовин.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/6102022.html
|
7.10.22
|
17
|
Приготування помади шоколадної. Засвоєння прийомів і видів робіт під час виготовлення масляних кремів
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/71022.html
|
12.10.22
|
18
|
Приготування желе, прикрас з нього для оздоблення борошняних кондитерських виробів. Вимоги до якості.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/121022.html
|
13.10.22
|
19
|
Приготування помадок та глазурі для оздоблення виробів. Вимоги до якості.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/13102022.html
|
|
|
Приготування дріжджового тіста та виробів з нього
|
|
14.10.22
|
20
|
Інструктаж зі змістом занять, безпека праці. Робота зі збірником рецептур
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/14102022.html
|
19.10.22
|
21
|
Приготування дріжджового тіста безопарним способом, визначення готовності замісу тіста. Вимоги до його якості.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/191022.html
|
20.10.22
|
22
|
Приготування пиріжків з м'ясним фаршем, лівером, горохом. Терміни зберігання виробів.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/20102022.html
|
21.10.22
|
23
|
Приготування ватрушок з сиром, повидлом, пиріжків з яблуками, курагою.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/21102022.html
|
26.10.22
|
24
|
Приготування борошняних виробів, смажених у фритюрі - пончики, пиріжки з капустою, горохом
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/26102022.html
|
27.10.22
|
25
|
Приготування відкритих та закритих пирогів: кулебяка, пиріг з капустою
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/27102022.html
|
|
|
Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них
|
|
28.10.22
|
26
|
Інструктаж з безпеки праці. Розрахунок рецептур. Посуд, інвентар для тіста та виробів з нього
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/28102022.html
|
2.11.22
|
27
|
Приготування млинцевого тіста: млинчики з м'ясом, повидлом, сиром, вимоги до якості тіста
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/2112022.html
|
3.11.22
|
28
|
Виготовлення вафельного тіста: послідовне з'єднання продуктів згідно рецептури, змішування тіста, випікання вафельних листів, нарізання напівфабрикату
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/3112022.html
|
4.11.22
|
29
|
Виготовлення пісочного тіста та виробів з нього: послідовне зєднання продуктів згідно рецептури - масла, цукру, меланжу та перемішування до однорідної маси, формування тіста в залежності від призначення
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/4112022.html
|
9.11.22
|
30
|
Виготовлення печива нарізного, пирогів
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/91122.html
|
10.11.22
|
31
|
Виготовлення прісного здобного тіста та виробів з нього: розробка тіста, формування виробів, випікання виробів з дотриманням температурного режиму
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/101122.html
|
|
|
Приготування тістечок і тортів
|
|
11.11.22
|
32
|
Інструктаж з техніки безпеки. Інвентар для приготування тортів. Технологічний процес виготовлення тістечок і тортів
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/111122.html
|
16.11.22
|
33
|
Приготування тістечок і тортів нарізних, перевірка якості напівфабрикатів, зачистака, вирівнювання країв, розрізання тістових напівфабрикатів на пласти.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/161122.html
|
17.11.22
|
34
|
Приготування тістечка "Пісочне кільце" , випікання виробів, визначення готовності, охолодження та складання тістечок в лотки.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/171122.html
|
18.11.22
|
35
|
Приготування тістечка "Корзиночка" з кремом і фруктовою начинкою.
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/181122.html
|
23.11.22
|
36
|
Приготування тістечка "Домашнє" з кремом
|
https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/231122.html
|
24.11.22
|
37
|
Приготування тістечок і тортів в асортименті з різних видів тіста, які виробляються на підприємстві
|
|
| | | |
Комментариев нет:
Отправить комментарий