ВИРОБНИЧЕ НАВЧАННЯ

 

Дата

№ Уроку

Тема

Завдання

 1.09.22

 1

Організація робочих місць кондитера для виконання різних видів робіт. Трудова та технологічна дисципліна 

 Завдання 1. Ознайомтесь з інструкцією з охорони праці з даної теми.



Завдання 2. Ознайомтесь з організацією робочих місць кондитера

 2.09.22

 2

 Правила та норми безпеки праці на підприємствах харчування. Інструктаж з безпеки праці та пожежної безпеки на підприємстві.


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/2092022.html

 7.09.22

 3

«Ознайомлення з організацією роботи кондитерського цеху: устаткування, інструмент, інвентар, посуд. Інструктаж за змістом занять, організація робочого місця» 



https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/14092022.html

 8.09.22

 4

 Ознайомлення з коморою добового запасу сировини, холодильною камерою, ваговим господарством, відділами кондитерського цеху

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/80922.html

 9.09.22

 Вивчення асортименту виробів, які випускає кондитерський цех

 https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/90922.html

 14.09.22

 6

 Характеристика сировини та її асортимент, що використовується для борошняних кондитерських виробів

 https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/140922.html

 15.09.22

 7

 Підбір устаткування , інструменту. інвентарю, посуду для підготовки сировини до виробництва

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/15092022.html

 

 

Технологія приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів 

Інструкція з охорони праці:

https://drive.google.com/file/d/1vNmgC6IgjwDaXY5-8AM1p0fRsBoe-lNV/view?usp=sharing

 16.09.22

 8

 Приготування фаршів: м'ясного, з ліверу; фаршу з риби; фаршу з круп, гороху, квасолі

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/16092022.html

 21.09.22

 9

 Приготування начиння з яблук: очищення яблук від шкіри, розрізання їх на дольки, припускання, охолодження готової начинки

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/21092022.html

 22.09.22

 10

 Приготування начиння з повидла, повидла та кориці, повидла і горіхів, родзинок: протирання повидла, додавання компонентів

 


https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/220922.html

 23.09.22

 11

 Приготування сирної начинки: додавання спецій, родзинок, масла


https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/230922.html

 28.09.22

 12

 Приготування цукатів та цедри



https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/28092022.html

 29.09.22

 13

 Приготування начиння з маку: запарювання маку, проціджування, протирання з цукром, додавання інших компонентів

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/29092022.html

 

 

 Приготування напівфабрикатів для оздоблення борошняних кондитерських виробів 


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/30092022.html

 30.09.22

 14

 Інструктаж з безпеки праці. Організація робочого місця, посуд, інвентар, устаткування


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/09/30092022.html

 5.10.22

 15

 Приготування сиропів для просочування: розчинення цукру, нагрівання до кипіння видалення піни, охолодження, додавання ароматичних речовин, визначення готовності.


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/5102022.html

6.10.22 

 16

 Приготування сиропу для глазурування: для промочування розчинення цукру, нагрівання до кипіння, уварювання. Додавання фарби та ароматичних речовин.


https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/6102022.html

 7.10.22

 17

 Приготування помади шоколадної. Засвоєння прийомів і видів робіт під час виготовлення масляних кремів


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/71022.html

 12.10.22

 18

 Приготування желе, прикрас з нього для оздоблення борошняних кондитерських виробів. Вимоги до якості.


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/121022.html

 13.10.22

 19

 Приготування помадок та глазурі для оздоблення виробів. Вимоги до якості.


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/13102022.html

 

 

 Приготування дріжджового тіста та виробів з нього

 

 14.10.22

 20

 Інструктаж зі змістом занять, безпека праці. Робота зі збірником рецептур


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/14102022.html

 19.10.22

 21

Приготування дріжджового тіста безопарним способом, визначення готовності замісу тіста. Вимоги до його якості. 


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/191022.html

 20.10.22

 22

 Приготування пиріжків з м'ясним фаршем, лівером, горохом. Терміни зберігання виробів.


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/20102022.html

 21.10.22

 23

 Приготування ватрушок з сиром, повидлом, пиріжків з яблуками, курагою.


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/21102022.html

 26.10.22

 24

 Приготування борошняних виробів, смажених у фритюрі - пончики, пиріжки з капустою, горохом


 https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/26102022.html

 27.10.22

 25

Приготування відкритих та закритих пирогів: кулебяка, пиріг з капустою 

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/27102022.html

 

 

 Приготування бездріжджових видів тіста та виробів з них 

 

 28.10.22

 26

 Інструктаж з безпеки праці. Розрахунок рецептур. Посуд, інвентар для тіста та виробів з нього

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/10/28102022.html

 2.11.22

 27

Приготування млинцевого тіста: млинчики з м'ясом, повидлом, сиром, вимоги до якості тіста 

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/2112022.html


 3.11.22

 28

 Виготовлення вафельного тіста: послідовне з'єднання продуктів згідно рецептури, змішування тіста, випікання вафельних листів, нарізання напівфабрикату

 

https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/3112022.html


 4.11.22

 29

 Виготовлення пісочного тіста та виробів з нього: послідовне зєднання продуктів згідно рецептури - масла, цукру, меланжу та перемішування до однорідної маси, формування тіста в залежності від призначення


https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/4112022.html

 

 9.11.22

 30

 Виготовлення печива нарізного, пирогів

 https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/91122.html

 10.11.22

 31

 Виготовлення прісного здобного тіста та виробів з нього: розробка тіста, формування виробів, випікання виробів з дотриманням температурного режиму

https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/101122.html

 

 

Приготування тістечок і тортів 

 

 11.11.22

 32

Інструктаж з техніки безпеки. Інвентар для приготування тортів. Технологічний процес виготовлення тістечок і тортів 

 https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/111122.html

 16.11.22

 33

Приготування тістечок і тортів нарізних, перевірка якості напівфабрикатів, зачистака, вирівнювання країв, розрізання тістових напівфабрикатів на пласти. 

 https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/161122.html

 17.11.22

 34

Приготування тістечка "Пісочне кільце" , випікання виробів, визначення готовності, охолодження та складання тістечок в лотки. 

 https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/171122.html

 18.11.22

 35

 Приготування тістечка "Корзиночка" з кремом і фруктовою начинкою.

 https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/181122.html

 23.11.22

 36

 Приготування тістечка "Домашнє" з кремом

 https://grushkova74.blogspot.com/2022/11/231122.html

 24.11.22

 37

  Приготування тістечок і тортів в асортименті з різних видів тіста, які виробляються на підприємстві

 

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий